Fotbolltransfers.com - Officiellt: Mohammed Ali Khan ny tränare i Västra Frölunda
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Mohammed Ali Khan ny tränare i Västra Frölunda

Publicerad: 2016-03-02 17:02 Superettan

Halmstads BK:s mittback Mohammed Ali Khan blir ny huvudtränare i division 3-klubben Västra Frölunda IF.

Västra Frölunda IF bekräftar för Fotbolltransfers.com att ex-allsvenske spelaren Mohammed Ali Khan axlar tränarjobbet i klubben den här säsongen.

– Ali Khan tar över huvudtränaruppdraget i Västra Frölunda IF, det stämmer.  Han assisteras av George Kalyun Dahir Khalid, säger klubbdirektören Erkan Saglik till FT och fortsätter:

– Detta tillskott går hand i hand med föreningens ambitioner att nå tillbaka till eliten. MAK är fortfarande en aktiv elitspelare med stor erfarenhet och han har influerats mycket av sina tidigare tränare och besitter en bred kunskap. Han är väldigt noggrann och brinner för detaljer.

Ali Khans fotbollsspel i Halmstads BK kommer alltid gå före uppdraget i division 3-klubben.

– Vi har pratat om tränarengagemanget och försöker anpassa och planera verksamheten så att den i största möjliga mån inte krockar med Halmstads BK:s verksamhet, säger Saglik till Fotbolltransfers.com.

– De gångerna det gör det så går HBK alltid före. Vi har bra assisterande tränare som täcker upp vid de tillfällena. Halmstad tränar oftast förmiddagar och vi alltid på kvällar, fortsätter han.

Västra Frölunda siktar på att nå eliten igen och Erkan Saglik själv fortsätter att spela i laget.

– Vi har värvat spelare med stor erfarenhet av elitfotboll (bland annat Arash Bayat och Mentor Zhubi), det visar att vi har höga ambitioner att nå sportslig framgång. Jag fortsätter själv att spela för VF denna säsong, säger Saglik till Fotbolltransfers.com.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus