Fotbolltransfers.com - Klavs Rasmussen tar gärna över Ängelholms FF
Foto: Bildbyrån

Klavs Rasmussen tar gärna över Ängelholms FF

Publicerad: 2011-01-13 10:21 Superettan

Joakim Persson och Christoffer Skoog är favoriter att ta över Ängelholms FF. Men dansken Klavs Rasmussen är sugen på jobbet och kan bli en utmanare.

44-årige danske tränaren Klavs Rasmussen är fortsatt aktuell för Ängelholms FF. Och får han bestämma tar han över jobbet.

– Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben, säger Klavs. Det är en liten förening men den strävar uppåt och det känns väldigt lockande och spännande för mig, säger Rasmussen till Helsingborgs Dagblad.

Rasmussen och Ängelholm har träffat.

– Ja, vi hade vårt möte på Valhall Park och jag förstår att klubben ville att det skulle ske lite avsides. Men det är väl ingen i Ängelholm som känner igen mig, va?

I dag jobbar han på det danska fotbollsförbundet. Men att lösa ut honom därifrån är inga problem.

– Nu är jag sugen på att ta över ett eget herrlag igen och skulle det bli ÄFF är jag tillgänglig direkt. Jag kan bryta med förbundet med kort varsel, så det är inget problem, säger Rasmussen.

– Jag står för en teknisk fotboll, typiskt danskt kanske, och vad jag förstått är det så Ängelholm också vill ha det. Det är ytterligare en anledning till att jag tycker det här låter intressant, fortsätter han.

De främsta utmanarna till jobbet är duon Joakim Persson och Christoffer Skoog - som även anses vara favoriter till jobbet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda