Fotbolltransfers.com - Zeyn S-Latef provtränar med LSK: ”Vill till Sverige igen”
Foto: Bildbyrån

Zeyn S-Latef provtränar med LSK: ”Vill till Sverige igen”

Publicerad: 2011-01-11 11:56 Superettan

Zeyn S-Latef, med ett förflutet i Helsingborg och Sheffield United, vill tillbaka till Sverige. 20-åringen, som närmast kommer från norska Addecoligan, ska under veckan provträna med Ljungskile.

Fotbolltransfers.com rapporterade igår om sex provspelare i Ljungskile SK. Idag kan ännu en spelare inkluderas i listan över provspelare - Zeyn S-Latef.

Mittfältaren är född i Sverige, men har polskt ursprung och har representerat Polens U17-landslag. Han har tidigare även varit ungdomsproffs i Feyenoord.

Som 16-åring lämnade han Helsingborgs IF för engelska Sheffield United. Men efter två och ett halvt år som proffs i England gick han vidare i karriären.

Närmast kommer S-Latef från spel i Sandnes Ulf i Norge.

– Han har valt att inte förlänga kontraktet där. De spelar i Adeccoligan, som motsvarar i Superettan i Sverige, och han känner att han lika gärna kan försöka återvända hem och börja om på nytt. Han är bara 20 år och har vänner och familj här i Sverige, säger hans agent Suleman Saleemi till fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Han ska provträna med Ljungskile hela veckan. Även division 1-klubbar är intresserade, men Zeyn vill inte spela division 1-fotboll. I första hand vill han till Superettan.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com