Fotbolltransfers.com - Officiellt: Daniel Sundgren klar för AIK
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Daniel Sundgren klar för AIK

Publicerad: 2015-11-20 17:37 Allsvenskan

AIK bekräftar nu värvningen av Daniel Sundgren. Högerbacken ansluter från Degerfors IF.

– Daniel har via tre seniorsteg efter att han lämnade AIK nu tagit vägen tillbaka till AIK, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till klubbens officiella hemsida och fortsätter:

– Vi har värvat en spelskicklig ytterback som har ungdomsfostrats i klubben och som utan anpassningstid kan gå in och höja konkurrensen i truppen i ytterbacksposition samtidigt som han har god insikt i klubbens kultur och krav och därför även från dag ett kan bidra utanför planen i lagbygget.

Daniel Sundgren, 24, har signerat ett kontrakt med AIK som sträcker sig över säsongen 2019.

– Jag är oerhört glad och tacksam över att få möjligheten att komma tillbaka till AIK då jag vet hur proffsig klubben är och hur den fungerar. Jag känner att jag har gått den rätta vägen, inte nödvändigtvis den lätta vägen för att komma tillbaka till klubben, säger högerbacken till hemsidan.

– En dröm är nu uppfylld och jag ska kämpa för att uppfylla fler drömmar som att starta matcherna inför AIK-publiken på Friends Arena och jag tror att jag kommer att höja mig många procent bara genom att dra på mig AIK-tröjan, fortsätter Sundgren.

24-åringen ansluter som bosman från Degerfors IF, som han tillhört de senaste fyra säsongerna.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus