Fotbolltransfers.com - Officiellt: Azrudin Valentic lämnar Assyriska omedelbart
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Azrudin Valentic lämnar Assyriska omedelbart

Publicerad: 2015-10-20 12:06 Superettan

Assyriska FF meddelar att huvudtränaren Azrudin Valentic lämnar redan nu och inte först efter säsongen.

Efter söndagens seger mot Mjällby AIF meddelade Azrudin Valentic på presskonferensen att han lämnar Assyriska FF efter säsongen.

Nu meddelar Superettanklubben på sin officiella hemsida att parterna går skilda vägar redan nu, med två omgångar kvar. Fredrik Samuelsson och Rodrigo Reynoso tar över resten av säsongen.

– Med tanke på uttalandet efter söndagens match kändes det nödvändigt att ventilera med "Valli", och vi kom gemensamt fram till att gå skilda vägar. Föreningen lämnar över rodret till Fredrik och Rodrigo de återstående matcherna, säger sportchefen Sargon Simonsson till hemsidan. 

– Vi har ändå sex pinnar att spela om och alla poäng är värda lika mycket. Vi vill ha 100% motiverade spelare och ledare återstående träningar och matcher. Med detta önskar vi "Valli" ett stort lycka till och ett stort tack för hans tid i klubben, fortsätter han.

Azrudin Valentic ger en kort kommentar.

– Efter mitt uttalande på presskonferensen känns det logiskt att "Fredde" och Rodrigo tar över de två sista matcherna. Själv behöver jag tid med familjen och vila, säger han till hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus