Fotbolltransfers.com - Ferhad Ayaz vill lämna Gaziantepspor
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Ferhad Ayaz vill lämna Gaziantepspor

Publicerad: 2015-10-08 17:17 Utlandsproffs

Ferhad Ayaz bytte Degerfors mot turkiska Gaziantepspor efter förra säsongen. Nu vill den 20-årige mittfältaren bort från klubben.

Ferhad Ayaz, 20, har inte fått mycket speltid i Gaziantepspor den här säsongen. Det har bara blivit ett inhopp och hans agent Abdurrahim Bayindir bekräftar nu för Värmlands Folkblad att mittfältaren vill bort.

– Han är jättenöjd med landet och allt, men han är ung och han behöver speltid. Vi ska diskutera med klubben och se hur vi kan göra. I dagsläget är vi inte nöjda med situationen, säger Bayindir till tidningen.

Ayaz ingår i det svenska U21-landslaget och för att inte riskera att missa OS i Brasilien nästa år vill han komma till en klubb där han får speltid.

Mittfältaren vill inte heller stanna kvar i Turkiet, utan föredrar att testa en annan liga.

– Det finns mycket intresse i Turkiet, men vi är inte riktigt intresserade av att fortsätta där. Han har testat Turkiet och lyckats. Nu siktar vi lite högre och vill att han ska gå till Europa, säger agenten till Värmlands Folkblad och fortsätter:

– Jag ska börja mina resor nu, men jag vet redan att det finns några klubbar i Tyskland som har ögonen på honom. Jag ska sitta ned med Ferhad och diskutera vilken marknad han ska välja. Det viktigaste är hans vilja.

Enligt agenten är det det inte aktuellt med en återkomst i Degerfors. Däremot öppnar han för andra svenska klubbar.

– Om det kommer en bra klubb i Sverige, så varför inte? Men då måste det vara allsvenskan och inte vilken klubb som helst i allsvenskan. Det är bara några av dem vi är intresserade av. Men först och främst söker vi en annan klubb i Europa, säger Bayindir till tidningen.

Ayaz har fortfarande två och ett halvt år kvar på sitt kontrakt med den turkiska klubben.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus