Fotbolltransfers.com - Officiellt: Shpetim Hasani klar för GIF Sundsvall
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Shpetim Hasani klar för GIF Sundsvall

Publicerad: 2015-07-27 12:18 Allsvenskan

GIF Sundsvall har gjort klart med anfallaren Shpetim Hasani. Han ansluter från polska Gornik Leczna.

GIF Sundsvall bekräftar på sin officiella hemsida att Shpetim Hasani, 32, värvas från Gornik Leczna. Anfallaren har signerat ett kontrakt över säsongen 2016.

– Det känns bra att komma hit och jag känner mig laddad. Serien i Polen tog nyligen slut och jag har hållit igång själv så det känns bra, säger Hasani till hemsidan.

Hasani har tidigare representerat bland annat IFK Norrköping och Örebro SK.

– Det känns väldigt bra att flytta tillbaka till Sverige och till Sundsvall. Det var lärorikt att vara utomlands och få erfarenhet från en annan liga, men det är skönt att vara tillbaka och jag är glad över att vara här i Sundsvall. GIF Sundsvall har visat intresse ganska länge och det var egentligen nära en flytt förra året, men det blev inte så då utan det blev nu istället, säger han till hemsidan.

Sportchefen Urban Hagblom är nöjd med värvningen av Shpetim Hasani.

– Shpetim Hasani blir en intressant tillgång till vårt Allsvenska lag. Shpetim är en dokumenterad målskytt i alla klubbar han spelat för. Det får han gärna fortsätta med i GIF Sundsvall. Vi är mycket glada att vi löst detta och att han blir tillgänglig omgående, säger han till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus