Fotbolltransfers.com - Brommapojkarna värvar Nikola Grubjesic
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Anna Tärnhuvud/Bildbyrån

Brommapojkarna värvar Nikola Grubjesic

Publicerad: 2015-07-22 14:19 Superettan

Anfallaren Nikola Grubjesic, med ett förflutet i Syrianska, har skrivit på för Brommapojkarna, kan Fotbolltransfers.com avslöja.

Nikola Grubjesic spelade för Syrianska FC ifjol och gjorde tio mål på 23 matcher. Redan i januari rapporterade vi att han var i förhandlingar med IF Brommapojkarna.

Det blev ingen övergång då. Istället skrev den serbiske anfallaren på för ungerska Dunaujvaros. Men nu står det klart att 31-åringen återvänder till Sverige och Superettan. Grubjesic har undertecknat ett halvårskontrakt med Brommapojkarna.

– Det stämmer, vi följde honom när han var i Syrianska, där han var duktig framförallt på våren men hade det trögare på hösten. Det är en duktig avslutare och vi har haft svårt att göra mål på de chanser vi skapat på ett bra sätt så förhoppningen är att han ska göra många mål och ge oss många poäng, säger klubbdirektören Ola Danhard till Fotbolltransfers.com.

Det är ett välbehövligt nyförvärv för BP som ligger trea från slutet i Superettan och bara mäktat med 16 mål, efter lika många spelade omgångar.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus