Fotbolltransfers.com - Öster om Ängelholms krav för Hansen: "Helt sjukt"
Kan inte enas kring Roar Hansen.
Foto: Bildbyrån

Öster om Ängelholms krav för Hansen: "Helt sjukt"

Publicerad: 2010-12-23 11:37 Superettan

Roar Hansen har kontrakt med Ängelholms FF fram till sommaren. Men har anlitats av Östers IF - som måste köpa loss honom. I dagsläget kommer klubbarna inte överens.

Östers IF är beredda att betala för att få loss Roar Hansen omedelbart från Ängelholms FF. Men klubbarna ligger en bit ifrån varandra.

– Ängelholm vill ha tre gånger mer än vad vi vill betala. Det är helt sjukt, säger Östers sportchef Peter "Kuno" Johansson till Smålandsposten.

Enligt de senaste rapporterna är ÄFF på väg att anställa en tränare och huvudalternativet är Andreas Jacobsson - som fotbolltransfers.com redan skrivit om.

– Ängelholm kör med snacket att Roar Hansen ska leda lagets försäsong. De säger plötsligt att Roar är en så bra kille. Men skulle Ängelholm behålla Roar får de punga ut med ett antal 100 000 kronor i lön, samtidigt som de kan få betala en ny tränare, säger Johansson.

Plan B är att assisterande tränaren Kalle Björklund tar över huvudansvaret i Öster - ifall Hansen inte köps loss innan hans avtal löper ut med ÄFF.

– Men det här med Roar kommer att lösa sig, avslutar sportchefen.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com