Fotbolltransfers.com - Andreas Jakobsson favorit att ta över Ängelholms FF
Foto: Bildbyrån

Andreas Jakobsson favorit att ta över Ängelholms FF

Publicerad: 2010-12-21 10:20 Superettan

Duon Jörgen Pettersson och Joakim Persson är aktuell att ta över Ängelholms FF. Men överst på önskelistan över ny tränare finns Andreas Jakobsson.

Ängelholms FF jagar fortfarande en ny tränare. Även om duon Jörgen Pettersson och Joakim Persson är intressant har klubben ett annat huvudspår - Andreas Jakobsson.

– Jag vill inte ge några mer ingående kommentarer men det stämmer att vi haft en sittning med Andreas. Liksom Jörgen och "Jocke" är det här ett mycket spännande alternativ, säger Stavros Papadopoulos till hd.se.

Den forne landslagsspelaren har de senaste tre åren varit spelande tränare i Svalöv. Men i höstas lämnade han laget för att fundera över framtiden.

– Ängelholm är en bra förening och det är absolut ett lockande jobb. Men jag vet hur mycket tid det kräver på den här nivån, som tränare är det ju ännu mer än som spelare, och jag vet inte riktigt om jag är redo att ge mig in i det igen, säger Jakobsson.

Men skulle han ta jobbet kommer han att lämna sitt civila jobb. För han vill i så fall satsa helhjärtat.

– Andreas Jakobsson vet vad ÄFF står för och det känns som ett fräscht namn men samtidigt som en tränare med en väldigt gedigen fotbollsbakgrund, säger Papadopoulos.

Men att en tränare ska bli klar innan jul är inte särskilt troligt. Ekonomiska förutsättningar har ännu inte diskuterats med kandidaterna och tvisten med Östers IF angående Roar Hansen är ännu inte löst.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com