Fotbolltransfers.com - Abbas Hassan blir kvar i IFK Norrköping - fler på väg in
Abbas Hassan.
Foto: Bildbyrån

Abbas Hassan blir kvar i IFK Norrköping - fler på väg in

Publicerad: 2010-12-20 09:35 Allsvenskan

Nu står det klart att IFK Norrköping får tio miljoner kronor att värva för. Först in är målvakten Abbas Hassan. Martin Smedbgerg-Dalence och Bobbie Friberg da Cruz kan bli näst.

Elfsborgs målvakt Abbas Hassan, 25, lånades in av IFK Norrköping somras - men fick nöja sig att sitta på bänken bakom Niklas Westberg. Men Sportbladet uppger nu att han blir kvar i "Peking".

– Vi har ett avtal med Elfsborg och så får vi se om vi kommer överens med Hassan själv eller om vi lånar honom. Men vi är överens om att vi antingen lånar eller tar över honom, säger sportchefen Tony Martinsson till tidningen.

Och i helgen blev det klart att klubben fått in tio miljoner kronor, via Peking Soccer Invest, att köpa spelare för inför kommande säsong.

– Vi är tacksamma för de här pengarna och kommer att använda dem på ett bra sätt. Det blev formellt klart och inbetalat i dagarna vilket vi är både tacksamma och glada för, säger ordföranden Peter Hunt.

Näste spelare som kan ansluta till IFK Norrköping är mittfältaren Martin Smedberg-Dalence, 26. Han ska ge besked i morgon. Vidare kan Bobbie Friberg da Cruz, 28, bli klar för klubben.

– Han har varit på besök och vi har varit i kontakt med Randers en första sväng. Nu får vi se vad som händer, säger Martinsson.

Inledande samtal med Randers har inletts.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com