Fotbolltransfers.com - Roma uppges jaga Carlos Bacca och Ever Banega
Foto: Carlos Bouza/Bildbyrån

Roma uppges jaga Carlos Bacca och Ever Banega

Publicerad: 2015-05-30 12:59 Italien

Sevillas stjärnduo Carlos Bacca och Ever Banega placeras i Roma, medan Radja Nainggolan betonar att han är lycklig i klubben.

Det är spanska tidningen Mundo Deportivo som skriver att skyttekungen Carlos Bacca, 28, och kreative mittfältaren Ever Banega, 26, kan lämna Sevilla för Roma.

Banega sägs kosta omkring 6 miljoner euro, medan någon prislapp inte nämns för Bacca. I går betonade den colombianske landslagsanfallaren att framtiden är oviss.

– Jag vet inte vad som kommer hända i sommar. Just nu vill jag njuta av den här stunden för jag vet inte om jag kan upprepa den. Min framtid hänger på Gud, sa Bacca till Goal.com.

Den belgiske landslagsmittfältaren Radja Nainggolan, 27, kopplas bland annat ihop med Manchester United. Men han antyder att han vill stanna i Roma - som dock måste lösa delägarfrågan med Cagliari.

– Jag är lycklig här i Roma. Vi har gjort de bra i två år här, och jag känner mig helt integrerad. Jag hoppas fortsätta göra det bra i den här tröjan. Det är ingen hemlighet att det finns frågan om ägarskapet som måste lösas, men jag är lycklig här, säger han enligt Football Italia.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda