Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Milans president: "Ancelotti kommer - vill ha Ibrahimovic"

Publicerad: 2015-05-30 01:15 Italien

Silvio Berlusconi är övertygad om att Carlo Ancelotti återvänder till Milan och hoppas även på Zlatan Ibrahimovic.

Det är ingen hemlighet att Milan försöker locka tillbaka Carlo Ancelotti - som i dagarna fick sparken av Real Madrid. Presidenten Silvio Berlusconi är väldigt hoppfull.

– Jag hoppas att det är en stor chans att Ancelotti blir näste tränare i Milan. När jag gått runt med min valkampanj har alla Milan-fans rådgivit mig att hämta tillbaka Ancelotti. Jag har lyssnat och hittat en lösning, med samma önskan att vinna, säger han till Mediaset och fortsätter:

– Han är en vinnare, han har vunnit överallt han varit. Nu ska han göra en mindre operation och ta sitt beslut, vilket också är upp till hans familj. Jag hoppas det blir ett positivt beslut för Milan, för han är väldigt önskvärd i Milan. Alternativ? Jag vill inte överväga alternativ till Ancelotti. Vi kommer prata om det senare, om Ancelotti inte kommer. Men eftersom han kommer finns det inget behov att ens ha dessa konversationer.

En annan före detta profil är också önskvärd i Milan. Berlusconi medger att han vill värva tillbaka Zlatan Ibrahimovic från Paris Saint-Germain.

– Jag är fixerad av hans återkomst även om det är en väldigt svår sak att genomföra och det kommer kräva tålamod. Men han är magnifik på planen, säger presidenten.

Den svenske anfallarens agent Mino Raiola kommenterar Milans intresse.

– Jag visste inte (att Berlusconi sagt det). Som jag sagt, det är inte möjligt för de stora spelarna att återvända till Italien. Jag är glad över vad Berlusconi sagt, men jag tror inte att det är möjligt, säger han till Sport Italia.

Slutligen tonar Silvio Berlusconi ner uppgifterna om att affärsmannen Bee Taechaubol erbjudit 9,3 miljarder kronor för att köpa upp Milan.

– Jag har fått informationen (om ryktena). Jag har inte hört något, och jag har inte kunnat kolla upp det. Men det är inte min eller min familjs intention. Vi vill inte sälja Milan, vi letar bara efter en partner för att hjälpa oss att återvända till att inte bara vara bra, utan fantastiska, säger presidenten.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com