Fotbolltransfers.com - KLART: Sebastian Starke Hedlund lämnar Schalke 04
Foto: Bildbyrån

KLART: Sebastian Starke Hedlund lämnar Schalke 04

Publicerad: 2015-05-26 23:46 Utlandsproffs

Det är inte bara Roberto Di Matteo som lämnar Schalke 04. Även svenske U21-landslagsspelaren Sebastian Starke Hedlund har gjort sitt i klubben.

Sebastian Starke Hedlund har ett utgående kontrakt med Schalke 04 och det blir ingen fortsättning i klubben. Det berättar mittbacken ikväll för viasatsport.se.

– Ja, det är klart med Schalke. Jag var uppe och tränade nästan mer med A-laget än med mitt U23-lag sista månaderna. Då gick man och hoppades på ett A-lagskontrakt men det blev inget och det kanske var lika bra det. Även om jag tagit mig upp till A-laget så hade det blivit svårt med speltid, säger han till sajten.

20-åringen tränar i dagsläget med allsvenska Kalmar FF. Och det blir provspel med fler klubbar.

– Det kommer väl inte vara den enda klubben jag kommer träna med. Jag ska testa lite andra klubbar också. Men Kalmar FF är intressant så klart. Det började för några veckor sedan med att jag ville träna nu under sommaren för att hålla igång inför landslaget, säger Starke Hedlund till viasatsport.se.

Även utländska klubbar visar intresse för U21-landslagsbacken, som tidigare tillhörde IF Brommapojkarna.

– Jag har lite förfrågningar från Holland och även i Tyskland. Det är kul att få testa på allsvensk nivå och jag ska köra lite här i Kalmar och sedan får jag se om det blir någon annan svensk klubb också, säger han till viasatsport.se.

Det blev totalt tre säsonger i Schalke 04:s ungdomslag för Sebastian Starke Hedlund. Den här säsongen har har han också fått speltid Schalkes reservlag, som håller till i den tyska fjärdedivisionen

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda