Fotbolltransfers.com - Ronaldinho: "Coutinho vore perfekt för Barcelona"
Foto: Andreas Pranter/Bildbyrån

Ronaldinho: "Coutinho vore perfekt för Barcelona"

Publicerad: 2015-05-27 01:35 Spanien

Den förre Barcelona-stjärnan Ronaldinho anser att den spanska storklubben bör värva Liverpools mittfältare Philippe Coutinho.

- Han har haft en fantastisk säsong. Han har varit en av de bästa mittfältarna i Europa och när man tänker på att han spelar i ett lag som inte presterat bra, då är det en ännu större prestation, säger Ronaldinho, som själv spelar i mexikanska Querétaro FC, till Daily Mirror.

- Jag kan inte prata för honom eller för Barcelona men jag vet vad Barcelona letar efter hos en spelare och han har dem kvalitéerna. Efter alla dem åren i klubben har Xavi nu lämnat och Iniesta är i 30-årsåldern. De behöver se över den biten och det är därför jag tror att Barcelona och Coutinho vore en perfekt matchning.

- Att spela med de största spelarna gör dig bättre, det vet jag. Han skulle inte bara vinna titlar med Barcelona utan att spela med Neymar, Messi, Suarez, Iniesta skulle göra honom till en bättre spelare, avslutar 35-årige Ronaldinho.

Philippe Coutinho, 22, förlängde sitt kontrakt med Liverpool så sent som i februari. Barcelona kan inte heller värva spelare förrän i januari.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda