Fotbolltransfers.com - Zanetti: "Mancini kan ta oss till toppen igen"
Foto: Giuseppe Celeste/Bildbyrån

Zanetti: "Mancini kan ta oss till toppen igen"

Publicerad: 2015-05-26 15:21 Italien

Inter har inte haft någon lyckad säsong. Klubben slutade bara på en åttondeplats och missar därmed även Europa League. Till nästa säsong hoppas italienarna kunna utmana om titlar igen.

Inters vice president Javier Zanetti har stort förtroende för tränaren Roberto Mancini.

- Vi har haft bra tider med Roberto. Det var han som påbörjade vår framgångsrika period och jag är säker på att han kommer ta oss tillbaka till toppen. Alla vi, presidenten Erick Thohir mer än någon annan, vill ha ett lag som är kapabelt att vinna titlar. Det är dags för oss att försöka göra det igen, säger Zanetti enligt Goal.com.

Även förre presidenten Massimo Moratti är positiv.

- Jag tror inte att det är Inters plan att stanna på den här nivån. Nästa år förbereder Inter för att göra något mer. Till nästa säsong kommer känsla vara att vi kan utmana om Scudetton, säger Moratti enligt Football-Italia.

En som kan hjälpa laget att vinna titlar är Yaya Touré. Inter vill värva mittfältaren men hans agent berättade igår att Manchester City inte vill sälja. Moratti räknar med att Inter värvar honom ändå.

- Mancini gillar honom väldigt mycket, jag tror att han anländer, säger Moratti.

Inter jagar också Sampdorias anfallare Eder, skriver La Gazzetta dello Sport. Men Serie A-klubben har fått konkurrens från West Ham, som erbjuder 8 miljoner euro för 28-åringen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda