Fotbolltransfers.com - Officiellt: Alhaji Kamara till Johor Darul Ta'zim FC
Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Officiellt: Alhaji Kamara till Johor Darul Ta'zim FC

Publicerad: 2015-03-31 20:02 Allsvenskan

IFK Norrköping lånar ut anfallaren Alhaji Kamara till malaysiska Johor Darul Ta'zim FC.

IFK Norrköping skriver på sin officiella hemsida att Alhaji Kamara lånas ut till Johor Darul Ta'zim FC fram till 30 november. Därefter har klubben från Malaysia en köpoption.

– Kortsiktigt finns det en risk att vi tappar sportsligt men vi har fått ett bra bud, övervägt och accepterat. Ur ett ekonomiskt perspektiv är det ett självklart beslut, säger klubbdirektören Magnus ”Munken” Karlsson till hemsidan.

– Jag kan bara konstatera att IFK Norrköping återigen lyckats förädla en ung talang, fortsätter han.

Alhaji Kamara lämnar Pekings trupp omedelbart.

– Jag vill tacka IFK för den här möjligheten och passa på att rikta en särskild hälsning till IFK Norrköpings fans för allt stöd. Jag vill önska laget och alla spelarna ett stort lycka till, säger han till hemsidan.

UPPDATERING 22.20: Enligt SportExpressen.se får IFK Norrköping runt 8 miljoner kronor för att låna ut Kamara. Dessutom ska köpoption ligga på ytterligare 10 miljoner kronor.

   – Vi fick in det här budet sent och har inte en chans att ta in någon ersättare. Men det var aldrig någon tvekan på att vi skulle tacka nej. Rent ekonomiskt var det ett självklart beslut, säger klubbdirektören Magnus Karlsson till tidningen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus