Fotbolltransfers.com - Officiellt: Matteo Blomqvist-Zampi tillbaka i Östers IF
Tillbaka i Östers IF.
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Matteo Blomqvist-Zampi tillbaka i Östers IF

Publicerad: 2015-03-27 14:27 Division 1

Anfallaren Matteo Blomqvist-Zampi, 24, lämnar Falkenbergs FF och återvänder till Östers IF.

Östers IF bekräftar på sin officiella hemsida att Matteo Blomqvist-Zampi värvas tillbaka från allsvenska Falkenbergs FF.

– Det känns som om detta är den bästa dagen i mitt liv. Just nu känns det bara på snudd till overkligt. Det var så jobbigt att behöva lämna den klubb jag alltid älskat före allt annat. Det kändes då som om allt gick väldigt fort och att det aldrig blev ett avslut. Jag har alltid varit helt 100 på att komma tillbaka, frågan har bara handlat om när. Att det blev nu känns klockrent, säger 24-åringen till hemsidan och fortsätter:

– Alla pusselbitar med familj, jobb och idrott har fallit på plats. Det känns extra bra att både klubben och jag har ambitioner i att förlänga avtalet så snart jag är fri från problemet med en muskel i ljumsken, vilken jag nu håller på att träna upp. Just nu löper jag mycket och jag känner att jag blir bättre och bättre för varje dag. Det kommer ta några veckor men alla känner till min situation och att de ger mig tiden och möjligheten känns mycket bra. I natt drömde jag matchbilder från Myresjöhus Arena och jag längtar till att få kliva ut på planen som Österspelare igen.

Kontraktet sträcker sig i första skedet fram till sommaren.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda