Fotbolltransfers.com - KLART: Isa Demir bryter med Boluspor
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

KLART: Isa Demir bryter med Boluspor

Publicerad: 2015-03-01 23:50 Utlandsproffs

Boluspor har gjort sig skyldiga till kontraktsbrott. Därför lämnar den ex-allsvenske försvararen Isa Demir, 29, den turkiska klubben, kan Fotbolltransfers.com avslöja.

Efter sju och ett halvt år i Syrianska FC lämnade högerbacken för spel i Turkiet i somras. Men det har varit en turbulent tid i Boluspor för Isa Demir.

29-åringen har spelat fyra seriematcher. Fler blir det inte. Fotbolltransfers.com kan avslöja att Isa Demir lämnat Boluspor.

 – Jag har brutit kontraktet med Boluspor på grund av avtalsbrott från klubbens sida. Det rör sig om flera punkter, uteblivna löner är en av dem, säger han till Fotbolltransfers.com.

Någon ny klubbadress är inte klar i dagsläget, men Isa Demir kan komma att återvända till Sverige.

– Det har varit en turbulent tid här på slutet för både mig och min fru och vi behövde ta lite semester men jag tar tag i den biten när jag är tillbaka om några dagar. Jag har redan varit i kontakt med flera svenskar klubbar. Transferfönster stänger först om en månad, mycket kan hända tills dess, men det är inte omöjligt att man återvänder till Sverige, säger högerbacken till Fotbolltransfers.com.

Är Syrianska en av klubbarna du varit i kontakt med?

– Nej, det är det inte, säger Demir.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda