Fotbolltransfers.com - Hannes Stiller blir spelande assisterande tränare i Ljungskile
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Hannes Stiller blir spelande assisterande tränare i Ljungskile

Publicerad: 2015-01-20 22:47 Superettan

Tor-Arne Fredheim får ny titel som manager i Ljungskile SK. Samtidigt blir Hannes Stiller spelande assisterande tränare.

– Han har, trots att han var andraval bakom David Johannesson, visat en stor professionalitet under hela säsongen. Det känns som en naturlig övergång att ta hand om hans kunskap. Nu får han lära sig hur en coach tänker och även vara bollplank till mig, säger Tor-Arne Fredheim till Bohusläningen.

Hannes Stiller behövde inte fundera särskilt länge när Ljungskile SK frågade om rollen som spelande assisterande tränare.

– Det ligger bra i tiden. Jag kände redan förra året att jag ville ha något bredvid spelandet, och därför blev det här ett naturligt steg att ta. Det känns roligt, inspirerande och nytt, säger han till Bohusläningen.

Samtidigt testar LSK duon Emanuel Adebayo och Archie Harvey. Men ingen av dem verkar vara nära en övergång.

– Vi letar främst efter unga spelare som kan dubbla på centralt mittfält och försvar eller som yttermittfältare och anfallare. Och det gäller särskilt om vi plockar in en spelare som inte är från närområdet. Vi får se vad det kan ge, säger Fredheim till Bohusläningen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus