Fotbolltransfers.com - Officiellt: GIF Sundsvall värvar Lars Gerson
Foto: Marcus Ericsson/Bildbyrån

Officiellt: GIF Sundsvall värvar Lars Gerson

Publicerad: 2015-01-11 17:53 Allsvenskan

Det blir ingen fortsättning i IFK Norrköping för Lars Krogh Gerson. Idag blev han klar för GIF Sundsvall.

GIF Sundsvall meddelar att Lars Gerson skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

– Gerson är en intressant central mittfältare med stor arbetskapacitet. Han är kreativ, har en fin passningsfot och har en fin spetskompetens på fasta situationer, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

24-åringen ersätter Kevin Walker som tidigare under vintern lämnade för Djurgårdens IF.

– Lars är en fin ersättare för vår förlorade kapten Kevin Walker. Han är i en intressant utveckling där vi i GIF Sundsvall skall bli nästa utvecklingsmiljö för honom. Vart det bär sedan få framtiden utvisa utifrån vad vi kan åstadkomma tillsamman i allsvenskan. Det är en viktig pusselbit i vårt lagbygge som fallit på plats, säger sportchefen.

Gerson om sin nya klubb:

– Det känns jättebra att var här i Sundsvall och jag fick ett väldigt bra intryck när jag var här i december och gästade. Det känns bra att få komma igång och jag ser fram emot en spännande säsong. Det är ett ambitiöst och träningsvilligt gäng som vill vara med och kämpa i Allsvenskan och jag hoppas själv kunna bidra med energi och erfarenhet. Jag ska se till att jobba hårt och göra ett bra jobb för laget, säger Gerson i pressmeddelandet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus