Fotbolltransfers.com - Denis Velic lämnar Syrianska - Öster aktuellt?
Foto: Bildbyrån

Denis Velic lämnar Syrianska - Öster aktuellt?

Publicerad: 2010-12-02 19:53 Allsvenskan

Trots att Syrianska erbjöd Denis Velic ett tvåårskontrakt valde han att tacka nej. Han lämnar laget, utan någon ny destination klar, på grund av personliga skäl.

Mittfältaren Denis Velic har spelat i Syrianska FC sedan 2006. Nu när laget tagit klivet upp till Allsvenskan väljer han att lämna klubben.

– Jag kommer att lämna Syrianska, men enbart av personliga skäl, det vill jag poängtera. Det är helt mitt eget beslut och har definitivt inget med fotbollen att göra, klubben ville gärna behålla mig och erbjöd ett tvåårskontrakt, säger Velic till Länstidningen.

– Nu blir jag tyvärr inte med på det allsvenska tåget och det är med stor sorg i hjärtat jag lämnar. Men jag känner i alla fall att jag alltid har gett allt och kan flytta från klubben med rak rygg, fortsätter han.

Syrianska FC bekräftar också Velics utgång på sin officiella hemsida.

– Denis har varit en stor bidragande orsak till att vi tagit stegen från division 1 till Allsvenskan. Vi önskar honom all lycka i framtiden. Han lämnar klubben efter drygt fyra år i laget och hans engagemang för oss är inget vi kommer att glömma, säger ordföranden Andreas Temiz.

Ny klubbadress är inte klar, men det har talats om en flytt tillbaka till Östers IF.

– Öster kan komma att bli ett alternativ, men det finns absolut inget konkret. Nu måste jag få tid på mig. Det här var ett stort beslut och jag kommer inte att bestämma mig på ett tag, säger Velic till Länstidningen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus