Fotbolltransfers.com - Marcus Hansson kan lämna - besökt norska Tromsö
Foto: Pär Olert/Bildbyrån

Marcus Hansson kan lämna - besökt norska Tromsö

Publicerad: 2014-12-03 22:39 Allsvenskan

Gefles lagkapten Marcus Hansson, 24, är aktuell för en utlandssejour. Mittfältaren har träffat Tippeligaklubben Tromsö.

Marcus Hansson sitter på ett utgående kontrakt. Gefle IF vill som bekant förlänga med sin kapten. Men intresset från Tromsö IL är konkret.

– Det är så pass intressant att jag ville åka dit och titta. Jag var där hela tisdagen och fick ett positivt intryck både av klubben och människorna där. Men det är ingenting klart. Nu ska jag först smälta det här innan jag tar några beslut, säger Hansson till Gefle Dagblad.

Marcus Hansson vill dock inte avslöja om ännu fler klubbar är med i bilden.

– Jag har inga kommentarer på just det. Jag behöver lite mer tid på mig att bestämma mig men vill också ta ett beslut så snabbt som möjligt utan att förhasta mig, säger Marcus som inte har någon fast agent utan jobbar med några olika, säger mittfältaren till Gefle Dagblad.

Michael Kallbäck, som är en av agenterna som jobbar med Hansson, om Tromsös intresse:

– Det har länge funnits ett intresse från Tromsös sida, och det intensifierades kan man säga i och med besöket i Tromsö. Vi fick alla med oss ett positivt intryck från klubben, staden och folket runt omkring. Det är en spännande klubb med traditioner av Europaspel, och en klubb som forslat många spelare vidare ut i Europa. I nuläget fortskrider diskussioner, och vad som sker bör framkomma innan jul, säger han till Fotbolltransfers.com.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda