Fotbolltransfers.com - Officiellt: GAIS flyttar upp Bryan Johansson - Benjamin Eriksson lämnar
Foto: Bildbyrån

Officiellt: GAIS flyttar upp Bryan Johansson - Benjamin Eriksson lämnar

Publicerad: 2014-11-28 14:04 Superettan

Bryan Johansson, 19, har flyttats upp i A-truppen av GAIS, medan Benjamin Eriksson, 19, inte får förlängt.

GAIS meddelar på sin officiella hemsida att anfallaren Bryan Johansson signerat ett lärlingskontrakt över 2015.

– Det är en mycket intressant ung anfallare med ett kliniskt målsinne. Han gör väldigt mycket mål och har gjort så sedan han lämnade sin plats i backlinjen, säger sportchefen Jonas Lundén till hemsidan och fortsätter:

– Jag hoppas verkligen att Bryan går in helt respektlöst i truppen och tar för sig, för det kommer krävas på A-lagsnivå. Vi tror att han och övriga unga spelare har goda möjligheter att lyckas med detta tack vare sina personliga egenskaper.

Samtidigt skriver Superettanklubben att anfallaren Benjamin Eriksson inte erbjuds någon förlängning.

– Det blev inte så mycket speltid som vi hade hoppats på för Benjamin. Skador och sjukdom gjorde det svårt för honom att hitta den kontinuitet i träningen som hade behövts för att utvecklas och ta en plats, säger Lundén till hemsidan och fortsätter:

– Vi kommer självklart att noggrant följa Benjamins utveckling i karriären men just nu har vi inte möjlighet att behålla honom och får tyvärr prioritera andra spelare. Vi har bara bra saker att säga om Benjamin som både spelare och person men just nu räcker det inte hela vägen fram till ett nytt kontrakt.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus