Fotbolltransfers.com - Officiellt: Swärdh, Agardius och Ahmed till Kalmar FF
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Swärdh, Agardius och Ahmed till Kalmar FF

Publicerad: 2014-11-24 12:02 Allsvenskan

Peter Swärdh är ny tränare i Kalmar FF. Han presenteras på en presskonferens tillsammans med Viktor Agardius och Muktar Ahmed.

Kalmar FF bekräftar rekryteringarna på sitt officiella Twitterkonto. Tränaren Peter Swärdh ansluter närmast från Åtvidabergs FF.

– Det är en spännande utmaning och det känns intressant att få vara med på den här resan. Jag är väldigt glad över att vara i Kalmar, säger Swärdh på presskonferensen och fortsätter:

– Jag har börjat sätta mig in i hur truppen ser ut och hur vi ska bygga laget. Det finns en bra bredd i truppen idag. Och det ska vi bygga vidare ifrån. Jag ser Kalmar FF som en utmanare till toppklubbarna. Det kittlar naturligtvis med att få möjligheten att komma hit.

Peter Swärdh har signerat ett kontrakt som sträcker sig över två plus ett år. Sportchefen Thomas Andersson Borstam är nöjd med tränarvalet.

– Peter är en tränare med stor erfarenhet och han står för en passningsorienterad fotboll som Kalmar FF står för, säger han på presskonferensen.

Vänsterbacken Viktor Agardius och anfallaren Muktar Ahmed ansluter från Mjällby AIF respektive FK Karlskrona. Slutligen flyttas mittfältaren Peter Westberg upp i seniortruppen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus