Fotbolltransfers.com - AVSLÖJAR: Sharbel Touma klar för Syrianska FC
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

AVSLÖJAR: Sharbel Touma klar för Syrianska FC

Publicerad: 2010-11-28 00:52 Allsvenskan

Fotbolltransfers.com kan avslöja att Syrianska FC precis har presenterat Sharbel Touma som sitt första nyförvärv i en direktsänd TV-gala. Man lovar även Lolo Chanko.

Sharbel Touma och Djurgården IF bröt kontraktsförhandlingarna förra veckan efter att inte ha kommit överens om de ekonomiska villkoren.

31-åringen har länge kopplats ihop med Syrianska FC och ikväll blev övergången officiell. Touma presenterades som lagets första nyförvärv i en direktsänd TV-gala natten till söndag.

– Vi var nära att värva honom redan inför i år. Men den här killen sa att han ska komma tillbaka till sitt lag för att hjälpa det kvar i Allsvenskan, säger tränaren Özkan Melkemichel med stor glädje direkt i en tv-gala som klubben håller.

Sharbel Touma är också han glad över att vara tillbaka i Syrianska.

– Det är jättestort. Jag kan inte berätta hur glad jag är. Jag har spelat i olika klubbar i Europa i sju-åtta år, men så här glad har jag nog aldrig varit, säger Sharbel Touma.

– Först och främst måste vi hålla oss kvar i Allsvenskan. Men målet sedan flera år tillbaka är självklart att bli svenska mästare, fortsätter han.

Hur långt kontrakt Touma har skrivit uppges inte. Men det blir nog hans sista klubb.

– Jag hoppas kunna spela fyra, fem år till och avsluta min karriär här. Jag har växt upp här och påbörjade min karriär här, säger han.

Syrianskas tränare lovar ytterligare en efterlängtad värvning.

– Lolo Chanko är kvar. Men honom ska vi också hämta, säger Özkan Melkemichel.

Fotbolltransfers.com värderar Sharbel Touma till 4,6 miljoner kronor.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus