Fotbolltransfers.com - IFK Göteborg kommenterar Haglund och Allansson
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

IFK Göteborg kommenterar Haglund och Allansson

Publicerad: 2014-11-13 16:45 Allsvenskan

Philip Haglunds och Joel Allanssons framtid i IFK Göteborg är fortsatt osäker. Samma sak gäller Nordin Gerzic och Daniel Sobralense.

Philip Haglund sitter på ett utgående kontrakt med IFK Göteborg och kopplas ihop med Djurgårdens IF och Hammarby IF.

– Jag och Philip har kommit överens om att avvakta. Han vill höra från en ny tränare att han får en stor roll, annars vill han inte vara kvar. Att ha Philip här om han inte spelar är ingen jättebra lösning, säger IFK:s sportchef Mats Gren till GT-sporten.

Joel Allansson har ett år kvar på kontraktet, men det är ändå inte säkert att han blir kvar.

– Han känner att nu måste han få spela. Ingen kan ju få en garanti, men han vill känna att han har en stor chans. Just nu är det självklart inte så lätt när de inte vet vem som blir tränare, säger Gren till GT-sporten.

Målvakten Marcus Sandberg har ännu inte bestämt sig om han ska förlänga med IFK eller inte. Nordin Gerzic och Daniel Sobralense är tillbaka efter utlåning till Örebro SK.

– De har båda gjort det bra i Örebro. Men man ska inte sticka under stol med att ingen av dem haft de framgångar i Blåvitt som man hoppats. Därför är det inte så jättelätt att komma tillbaks. Om den nya tränaren säger "shit, jag har sett Nordin och Sobra och de är jättebra", då får man ta en diskussion, säger Gren till GT-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus