Fotbolltransfers.com - KLART: Fredrik Jonsson lämnar GAIS
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

KLART: Fredrik Jonsson lämnar GAIS

Publicerad: 2014-10-27 15:28 Superettan

Anfallstalangen Fredrik Jonsson lämnar GAIS - efter 13 år i klubben. "Han känner att han behöver byta miljö för att fortsätta utvecklas", säger spelarens agent Martin Klette till Fotbolltransfers.com.

Det blir ingen fortsättning i GAIS för 19-årige Fredrik Jonsson, vars kontrakt med Superettanklubben löper ut efter säsongen. Anfallaren har även i år fått begränsat med speltid.

– Fredrik har varit i GAIS sedan han var 7 år gammal. Han har fina minnen med bland annat vinst i Gothia Tipselit Trophy och debut i a-laget som 17-åring men känner nu att han behöver byta miljö för att fortsätta utvecklas. Ska han vara aktuell för framtida svenska landslag måste han komma till en miljö där man satsar på honom. Det känner han inte att man gör med i GAIS, säger agenten Martin Klette.

Har andra klubbar visat intresse?

– Vi har kontakt med andra klubbar i Superettan, Allsvenskan och utlandet men det har inte kommit så långt att det finns något konkret att rapportera via media, säger Klette och tillägger:

– Det viktiga är att Fredrik kommer till en klubb som satsar på honom och låter spelarna konkurrera på lika villkor. Fredrik har nästintill unika fysiska förutsättningar med tanke på sin längd och snabbhet, så förvaltas denna talang väl av honom och en framtida klubb kan han gå mycket långt.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus