Fotbolltransfers.com - Officiellt: Martin Lorentzson lämnar AIK
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Officiellt: Martin Lorentzson lämnar AIK

Publicerad: 2014-10-25 12:51 Allsvenskan

AIK och viktige högerbacken Martin Lorentzson, 30, har bestämt sig för att gå skilda vägar efter säsongen.

AIK meddelar på sin officiella hemsida att Martin Lorentzson lämnar klubben i samband med att hans kontrakt löper ut i vinter.

– Martin kom till AIK som en spelare från Superettan och har under tiden i AIK utvecklats och bidragit på ett föredömligt sätt, både som spelare och som person till att AIK stabiliserat sig till ett lag som slagits i toppen av Allsvenskan och han har under kontraktstiden fått debutera i det svenska A-landslaget. Vi önskar Martin all lycka framöver i livet och i hans fortsatta spelarkarriär, säger sportchefen Björn Wesström till hemsidan.

Det blev totalt fem säsonger i AIK-tröjan för högerbacken.

– Jag har utvecklats både som spelare och som människa under tiden i klubben. För mig kommer det sista året på Råsunda, målet i Moskva, inträdet på den nya nationalarenan samt att vecka efter vecka få spela inför Allsvenskans största och mest passionerade publik vara sådant som jag kommer att minnas extra mycket när jag tittar tillbaka på min tid i AIK. Jag vill tacka medspelare, ledare och supportrar som gjort min tid i AIK till något som jag aldrig glömmer, säger Lorentzson till hemsidan.

Martin Lorentzson kopplas bland annat ihop med allsvenska konkurrenten Örebro SK.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus