Fotbolltransfers.com - Groningen uppges vilja värva Simon Tibbling
Foto: Bildbyrån

Groningen uppges vilja värva Simon Tibbling

Publicerad: 2014-08-22 18:38 Allsvenskan

Djurgårdens lovande mittfältare Simon Tibbling, 19, kan bli nästa allsvenska export. Groningen jagar honom, enligt holländsk media.

Det är holländska tv-kanalen RTVNoord som rapporterar att Groningen ställt in siktet på Simon Tibbling i jakten på en ersättare till Filip Kostic, som sålts till Stuttgart.

– Tibbling eller hans agent kan inte prata med någon förrän en klubb har kommit överens med Djurgården, säger svenskens agent Patrick Mörk till SportExpressen.se.

Enligt Mörk har ingen klubb ännu kommit överens med Djurgårdens IF, men betonar att Tibbling kan tänka sig en flytt redan i sommar.

– Han är absolut öppen för det. Det är han. Han känner sig mogen om det dyker upp någon möjlighet utomlands. Det kan absolut vara aktuellt. Men han har ett långt kontrakt kvar med Djurgården och det hänger på att någon klubb kommer överens med dem, säger agenten till SportExpressen.se.

Det finns konkret intresse för Simon Tibbling.

– Jag uttalar mig aldrig och specifika klubbar. Men det finns intresse för honom absolut och han är intresserad. Sen får vi se om Djurgården komma överens med någon klubb, säger Mörk till SportExpressen.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus