Fotbolltransfers.com - Filip Tronêt jagas av allsvenska toppklubbar
Foto: Bildbyrån

Filip Tronêt jagas av allsvenska toppklubbar

Publicerad: 2010-11-19 09:53 Division 1

Fotbolltransfers.com har tidigare rapporterat om allsvenskt intresse för Västerås SK:s 17-åring Filip Tronêt. Nu bekräftas det intresset och själv är han sugen.

Expressen skriver att Malmö FF, Helsingborg, IFK Göteborg, AIK, Djurgården och tre utländska klubbar rycker i Västerås SK:s supertalang Filip Tronêt, 17. Samtliga allsvenska klubbar medger sitt intresse.

– Allsvenskan lockar självklart men jag skulle helt klart kunna tänka mig att vara kvar i Västerås ett år till också, säger supertalangen till tidningen.

VSK har en ansträngd ekonomi och skulle ett lukrativt bud inkomma kan klubben förmodligen inte stå emot.

– Vi är inte i sitsen att vi kan hålla emot om stora klubbar vill köpa våra spelare. För rätt pengar är allt till salu, säger sportchefen Hans Johansson.

Redan som 16-åring flyttades Tronêt upp till a-laget i VSK. I somras debuterade han i pojklandslaget och har haft ögonen på sig en tid.

– Han är intressant. Vi har varit och tittat på honom, mer än en gång, och vi hade folk på matchen i måndags. Men jag vill inte kommentera hur vi går vidare, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson.

– Ja vi har tittat när han spelat i både landslag och Västerås. Det är en väldigt lovande spelare, som har framtiden för sig om han vill och jobbar hårt, säger IFK Göteborgs sportchef Håkan Mild.

Enligt Expressens källor är AZ Alkmaar en av de utländska klubbarna som tittat på anfallaren.

Djurgårdens sportchef Stefan Alvén:

– Honom har vi ju koll på. Sen om det går från det till att vi väljer att försöka knyta honom till oss är för tidigt att säga. Jag var nere och såg matchen i måndags.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus