Fotbolltransfers.com - Officiellt: Erton Fejzullahu lånas ut till Beijing Guoan FC
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Erton Fejzullahu lånas ut till Beijing Guoan FC

Publicerad: 2014-07-27 11:05 Allsvenskan

Djurgårdens IF släpper anfallsstjärnan Erton Fejzullahu. Han lånas ut till kinesiska Beijing FC resten av säsongen.

Djurgårdens IF bekräftar på sin officiella hemsida att man lånar ut anfallaren Erton Fejzullahu till Beijing Guoan FC resten av säsongen. Därefter har den kinesiska klubben en köpoption.

– Vi har under en tid haft en bra dialog med Erton som varit tydlig med sin önskan om att gå vidare i sin karriär och vi vill inte stoppa spelare. Erton har betytt mycket för Djurgården, nu önskar vi honom lycka till i hans nya klubb. Det är klart att det blir ett avbräck att tappa en spelare som Erton, men vi känner att vi har många bra anfallsalternativ i truppen, säger sportchefen Bosse Andersson till dif.se.

Erton Fejzullahu ser fram emot det nya äventyret.

– Det har låtit intressant från början, att få bo i Peking och att spela för ett av Kinas bästa lag. Det känns dessutom mycket bra att det blir en bra affär för Djurgården som hela tiden agerat mycket professionellt, säger han till dif.se och fortsätter: 

– Djurgården har betytt mycket för mig och är ett givet förstaval den dag jag blickar tillbaks mot Sverige. Det finns många positiva minnen från min tid i föreningen, inte minst stödet från alla supportrar som helt klart är bäst i Sverige.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus