Fotbolltransfers.com - Officiellt: Danilo de Souza och Bachir Katourgi lämnar Assyriska
Foto: Avdo Bilkanovic/Bilrbyrån

Officiellt: Danilo de Souza och Bachir Katourgi lämnar Assyriska

Publicerad: 2014-07-14 15:44 Superettan

Assyriska FF bryter kontraktet med Danilo de Souza och släpper Bachir Katourgi till Arameiska/Syrianska.

Assyriska FF släpper två spelare nu när transferfönstret öppnar. Man bryter kontraktet med brasilianske mittfältaren Danilo de Souza.

– Vi är väldigt nöjda med Danilo under hans tid i klubben. Han har haft en ledarroll i laget och presterat på hög nivå när han varit frisk. Två korsbandsskador har dock satt sina spår och han har inte kunnat göra sig själv rättvisa, säger klubbchefen Aydin Aho till officiella hemsidan och fortsätter:

– Vi har trott väldigt mycket på Danilo och därför fick han ett halvår på sig under 2014 att komma tillbaka på toppnivå men tyvärr har det inte gått. Vi har haft en bra dialog med honom under uppehållet och vi kom fram till att säga upp kontraktet. Han flyttar tillbaka till Tyskland för att planera en framtid med sin familj och vi önskar honom ett stort lycka till.

AFF bekräftar också att anfallaren Bachir Katourgi lämnar för division 2-klubben Arameiska/Syrianska Botkyrka IF.

– Bachir har arbetat väldigt hårt under tre säsonger men inte lyckats få regelbunden speltid med A-laget. I våra samtal har vi kommit fram till att han måste få speltid för att fortsätta utvecklas och jag hoppas han kan göra det i Arameiska. Det är en väldigt ambitiös kille och jag hoppas att han kan få en omstart i sin karriär. Han har alltid visat på en härlig inställning och varit lojal, jag önskar honom lycka till framöver, säger Aho till klubbens hemsida.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus