Fotbolltransfers.com - Augustinsson kan ersätta Bengtsson i FC Köpenhamn
Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Augustinsson kan ersätta Bengtsson i FC Köpenhamn

Publicerad: 2014-05-16 14:49 Allsvenskan

Pierre Bengtsson förlänger inte sitt kontrakt med FC Köpenhamn. Nu medger Ludwig Augustinssons agent danskarnas intresse.

FC Köpenhamn uppges jaga vänsterbacken Ludwig Augustinsson. Nu medger hans agent att danskarna är intresserade, och utesluter inte en flytt från IFK Göteborg.

– Jag vet att de gillar honom, men inget har satts i verket ännu. Jag kommer sätta mig och prata med Mats Gren i sinom tid. Om du ställer frågan om det definitivt inte kommer att bli FCK i framtiden så kan jag inte säga nej, för det vet jag inte just nu, säger Per Jonsson till GT.

FCK kan tvingas köpa en ny vänsterback eftersom Pierre Bengtsson inte kommer förlänga sitt kontrakt, vilket löper ut i december.

– Klart att många gör kopplingen "en ut en annan in". Men FCK har redan sagt att de inte kommer släppa Pierre till sommaren oavsett pengarna. Men om Ludvig ska komma till en ny klubb är det viktigt att han får spela från start och komma in i hetluften direkt. Om de skulle ta in honom är det sannolikt att han skulle får spela. Jag vet att de tycker han är otroligt kompetent för att vara 20 år, säger Jonsson till GT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda