Fotbolltransfers.com - KLART: Christer Youssef bryter med Aris Limassol
Foto: Bildbyrån

KLART: Christer Youssef bryter med Aris Limassol

Publicerad: 2014-05-14 11:01 Utlandsproffs

Aris Limassol har ramlat ur cypriotiska högstaligan. Det innebär att Christer Youssef är en fri spelare. Helst stannar mittfältaren utomlands.

Kontraktet med Aris FC Limassol sträcker sig egentligen över en säsong till. Men i och med degraderingen bryts det. Nu är Christer Youssef fri.

– Ja, tyvärr så åkte vi ur efter de här två matcherna. Så jag har inget kontrakt nu inför nästa säsong i alla fall, säger 26-åringen till fotbolldirekt.se.

Den offensive mittfältaren har gjort succé på Cypern, och stannar helst utomlands, men utesluter inte att återvända till Sverige.

– Man ska aldrig stänga några dörrar för Sverige heller, men jag vill vara kvar utomlands. Det finns jättefina bra klubbar här på Cypern också, klubbar man gärna skulle vilja spela i. Apollon spelade i Europa League-gruppspelet den här säsongen till exempel, säger Youssef till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Så det finns ju potential i den här ligan, framför allt är det några lag där svenskbekantingar som Cesar Santin och Ailton Almeida banat lite väg. De stora klubbarna vill satsa för att komma in i Champions League. Sedan vet jag inget om ifall de här klubbarna är intresserade eller inte. Jag har haft full fokus på att avsluta säsongen här med laget.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda