Fotbolltransfers.com - KLART: Dalkurd FF värvar Daniel Uchechi
Foto: Bildbyrån/montage

KLART: Dalkurd FF värvar Daniel Uchechi

Publicerad: 2014-04-01 18:52 Division 1

Han har tillhört West Ham och Leicester City. I fjol var han i AFC United. Nu har Daniel Uchechi skrivit på för Dalkurd FF.

Han har spelat i U20- som U23-landslagen i Nigeria, och tillhört engelska klubbar som West Ham, Leicester City och Sheffield Wednesday.

Nu har den 24-årige anfallaren Daniel Uchechi skrivit på för Dalkurd FF i division 1.

– Han är här för att spetsa till vår grupp. Jag har sett lite klipp och han ser väldigt intressant ut. Han är väldigt engelskt skolad i sitt spelsätt. Rapp i steget och passningsspelet är fantastiskt bra. Det är lite av en Brwa-typ (Nouri), skulle jag säga. Han kan spela på alla offensiva positioner – forward, ytter och tia, säger sportchefen Adil Kizil till DT-sporten.

I fjol var Daniel Uchechi hos seriekonkurrenten AFC United.

– Han gjorde det riktigt bra på försäsongen och i cupmatcherna mot Falkenberg där. Sedan skadade han sig, kom tillbaka, men fick en ny skada, så han fick aldrig riktigt visa upp sig. Kalmar hade visat intresse, men efter skadan blev det inget, säger Kizil till DT-sporten.

Kontraktet med Dalkurd sträcker sig fram till sommaren.

– Han vill inte spela i division 1 egentligen, men nu behöver han visa upp sig igen för att komma vidare. Det passar oss båda. Han får chansen att visa upp sig och vi får hit en bra spelare, säger sportchefen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus