Fotbolltransfers.com - KLART: Stefan Fredriksson lämnar Syrianska FC
Foto: Bildbyrån

KLART: Stefan Fredriksson lämnar Syrianska FC

Publicerad: 2014-04-01 14:57 Superettan

Carlos Cabral lämnade efter bara tre veckor. Nu kliver även Stefan Fredriksson av tränaruppdraget i Syrianska FC.

Stefan Fredriksson tog över huvudansvaret i Syrianska FC efter att brasilianske managern Carlos Cabral avgick i slutet på januari.

Nu lämnar även Stefan Fredriksson, och med en vecka till seriestart saknar klubben en huvudtränare.

– Ja, det kom fram till oss i morse. Det var hans egna önskemål, säger Jan Grigo i SFC:s sportkommitté till fotbolldirekt.se.

Syrianska förklarar orsakerna bakom avhoppet.

– Det är en blandning av olika orsaker att han nu lämnar. Han var tilltänkt som andretränare, sen när Carlos (Cabral, lämnade klubben i vintras) lämnade så stannade Stefan och var tänkt som huvudtränare. Redan då flaggade han för att han inte hade tiden för ett huvudtränaruppdrag, säger Grigo till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Det är en orsak. Sedan har vi jobbat hårt för att få in spelare, framför allt försvarare, de här sista veckorna på transferfönstret. Vi har haft spelare på provspel men känt att det inte varit spelare som lyft truppen, och då var det inte värt. Nu är fönstret stängt, vi fick kanske inte in det vi ville ha, och jag vet att Stefan känt frustration över det.

Just nu tar spelande assisterande tränaren Sharbel Touma över ansvaret. Men enligt Jan Grigo har Syrianska ett par kandidater som ersättare till Stefan Fredriksson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus