Fotbolltransfers.com - Björn Åkesson lämnar Öster - Tomas Petry återvänder?
Foto: Bildbyrån

Björn Åkesson lämnar Öster - Tomas Petry återvänder?

Publicerad: 2010-10-30 17:05 Superettan

Öster tappar målvakten Björn Åkesson till division 4-laget Värnamo Södra. Samtidigt kan anfallaren Tomas Petry återvända till Öster.

32-årige Björn Åkesson spelade tolv matcher för Öster i Superettan, men han har problem med ljumskarna och varvar ner i division 4.

– Jag kände att det fick vara nog nu. Det är surt att det blev så här när jag väl fick chansen, jag har gillat Öster sedan jag var liten, säger Åkesson till smp.se.

Övergången till Värnamo Södra är så gott som klar.

- Det är väl bara lite pappersexercis som återstår. Det är synd att jag inte kunde fortsätta, men samtidigt hade jag det lite på känn. Kanske blir det bättre med två träningar och en match i veckan. Blir det inte det lägger jag ned helt, säger Åkesson.

Däremot kan den argentinske anfallaren Tomas Petry återvända till Öster. Han har varit utlånad till Sylvia under säsongen, men Öster vill ha tillbaka honom.

- Det har de sagt till mig och som det ser ut nu måste jag åka dit om ett tag. Sylvia ska ha möte snart, får se vad de kommer fram till, säger Petry till nt.se.

Petry fick innan säsongen beskedet att han inte var önskvärd i klubben. Men han kommer nu att fundera över sin framtid, och har ännu inte tagit något beslut. Petry medger dock att han vill spela så högt upp som möjligt, och då ligger troligtvis Öster bättre till. Förutsatt att de lyckas hålla sig kvar i Superettan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus