Fotbolltransfers.com - Officiellt: Suleyman Sleyman avslutar karriären
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Suleyman Sleyman avslutar karriären

Publicerad: 2014-03-05 22:03 Superettan

Han har ett långt förflutet i Hammarby IF och Syrianska FC. Nu slutar Suleyman Sleyman, 34, med fotbollen.

Syrianska FC meddelar på sin officiella hemsida att det inte blir fortsätt spel för backveteranen Suleyman Sleyman. Han lägger skorna på hyllan.

– Sulans besked kom lite som en blixt från klar himmel. Vi har haft kontakt sedan årsskiftet och underströk honom vårt intresse för den här säsongen och intresset var ömsesidigt. Av olika anledningar kunde han inte riktigt vara med i början av försäsongen och tanken var att han skulle ansluta i början av mars, säger sportkommitténs talesperson Jan Grigo till hemsidan och fortsätter: 

– Senast förra veckan hade vi ett möte om det, men tyvärr kom Sulan slutligen till det tråkiga beskedet att lägga skorna på hyllan. Jag är övertygad om att han hade minst en säsong till i sig och vi hade räknat med honom i vårt mittlås. Men känner jag Sulan rätt så har han tagit en ordentlig funderare om detta och hans beslut är nog välgrundad, fotboll har ju trots allt varit hans enda sysselsättning. Vi är väldigt stolta över att ha haft honom i Syrianska FC och minns hans framsteg som ung och målinriktad talang som utvecklades ända upp till A-landslaget.

– Han var en stark bidragande till att vi byggde upp ett slagkraftigt lag som vann Superettan och som för alltid cementerat tre säsonger i Allsvenskan. Sulan är en milstolpe i Syrianska FC och på flera plan en förebild. Nu när vi inte längre kan dra nytta av dem egenskaperna på plan så hoppas vi att göra det utanför, vi har nämligen erbjudit honom att ingå i klubbens organisation och hoppas på ett positivt gensvar från honom.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com