Fotbolltransfers.com - King Gyan klar för Halmstads BK
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

King Gyan klar för Halmstads BK

Publicerad: 2014-02-11 09:15 Allsvenskan

Ghananen King Osei Gyan imponerade på Halmstads BK under sitt provspel. Nu har HBK värvat mittfältaren.

Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com har King Gyan har skrivit på ett ettårskontrakt med Halmstads BK. Han kommer att presenteras senare idag.

25-åringen har spelat för norska Viking de tre senaste säsongerna och har tidigare även tillhört Premier League-klubben Fulham, som lånade ut honom till belgiska Beerschot.

UPPDATERING 10:35: Nu bekräftar Halmstads BK på sin officiella hemsida att de värvat King Gyan.

– Jag är väldigt exalterad och väldigt, väldigt glad. Jag har njutit av livet här den här veckan och samarbetet med laget och tränarna, säger King till hemsidan och fortsätter:

– Jag är väldigt imponerad av laget och det har varit väldigt kul att arbeta med alla här. Jag är imponerad över hur ambitiösa alla är och det passar mig. Jag ger alltid allt, både i match och träning.

HBK-tränaren Jens Gustafsson är nöjd med värvningen.

– Vi har scoutat King oerhört noggrant och efter det valde vi att bekanta oss med honom på hemmaplan. Allt vi har hört har förstärkts. Han är en riktigt bra fotbollsspelare och en fantastisk person, säger han till hemsidan.

– Han är taktiskt skiocklig, väl skolad, kommunikativ och lite av en "tränare på planen". Dessutom tror jag att vi kan hjälpa honom växa ytterligare, på samma sätt som han kommer hjälpa oss, fortsätter Gustafsson.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus