Fotbolltransfers.com - Enis Ahmetovic klar för Landskrona BoIS
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

Enis Ahmetovic klar för Landskrona BoIS

Publicerad: 2014-02-06 11:45 Superettan

Landskrona BoIS har gjort klart med vänsterbacken Enis Ahmetovic, 22, som provspelade med klubben tidigare i år.

Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com har Enis Ahmetovic skrivit på ett tvåårskontrakt med Landskrona BoIS och kommer att presenteras inom kort.

Superettanklubben är också överens med Nyköpings BIS om utbildningsbidraget.

Landskronas avgående sportchef Mats Aronsson vill dock inte bekräfta värvningen.

– Det är inget som är klart. Det är en spelare som vi är intresserade av, som har visat det bra (under sitt provspel). Det är en intressant spelare med en bra vänsterfot, som kan spela både som back och mittfältare, säger Aronsson till Fotbolltransfers.com.

UPPDATERING 17.00: Landskrona BoIS bekräftar nu värvningen på sin officiella hemsida.

– Enis Ahmetovic kan användas både som vänsterback och yttermittfältare, men vi ser honom i första hand som vänsterback. Det är en ung bra och utvecklingsbar spelare som passar väldigt bra in i vår trupp, säger sportchefen till klubbens hemsida.

Ahmetovic har tidigare provtränat med Hammarby och har även varit aktuell för andra klubbar, enligt spelarens rådgivare.

- När Enis var i Stockholm och tränade med Hammarby var flera klubbar intresserade av honom, bland annat Wisla Krakow och Hajduk Split. Det är en spelare som kommer att gå långt. Han valde att skriva på för Landskrona eftersom han fick ett väldigt gott intryck av klubben, säger Ahmetovics rådgivare Dario Slomic till Fotbolltransfers.com.

Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda