Fotbolltransfers.com - Daniel Majstorovic lägger av - ska bli agent
Foto: Marcus Ericsson/Bildbyrån

Daniel Majstorovic lägger av - ska bli agent

Publicerad: 2014-02-04 10:58 Allsvenskan

Efter uppbrottet med AIK lägger Daniel Majstorovic, 36, skorna på hyllan. Istället planerar han att bli agent.

– Management och ledarskap är något som har drivit mig senaste åren, och det känns som ett naturligt val när min egen fotbolls­karriär är över. Jag håller på med agentlicensen nu, det är två skrivningar per år, en i mars och en i september, vi får se om jag får ihop allt till mars, säger han till Sportbladet.

Daniel Majstorovic planerar att på sikt inleda ett samarbete med sin tidigare agent, holländaren Rodger Linse.

– Som agent ser jag möjligheten att få hjälpa spelare framåt och få leva sin dröm. Grunden i relationen spelare till agent bygger på förtroende, respekt, förståelse och det ser jag som grundfundament i min kommande verksamhet, säger 36-åringen.

Nyligen bröts kontraktet med AIK, men någon bitterhet gentemot klubben verkar det inte finnas.

– Jag önskar dem all lycka. Det är en fantastisk klubb som har alla möjligheter att nå dit FC Köpenhamn är i dag. AIK har fansen och arenan i en stad som Stockholm. Jag hoppas att de bygger något stort som de är värda. Det är en internationell klubb som verkligen har möjligheterna att sätta Sverige på kartan, säger Majstorovic till Sportbladet.

Problemet var relationen med tränaren Andreas Alm, även om backveteranen ångrar beslutet att inte dyka upp till en matchsamling i somras.

– Jag har varit utomlands i tio år, jag vet vad som krävs. Jag har varit en ledare i stort sett i alla lag jag har varit i. Jag har alltid haft en bra känsla och en god dialog med alla coacher jag haft. Det fanns inte nu. Ibland är det ju så, man klickar inte med alla, säger Majstorovic till Sportbladet.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus