Fotbolltransfers.com - Officiellt: Carlos Cabral lämnar Syrianska FC
Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

Officiellt: Carlos Cabral lämnar Syrianska FC

Publicerad: 2014-01-28 17:11 Superettan

Den rutinerade brasilianske tränaren Carlos Cabral väljer att lämna Syrianska FC - efter bara tre veckor.

I början på året gjorde Syrianska FC klart med managern Carlos Cabral. Den brasilianske tränaren har ett långt och meriterande cv. Men nu lämnar han Superettanklubben.

– Av privata skäl har jag tagit beslutet att hoppa av mitt uppdrag. Det känns givetvis väldigt tråkigt att behöva göra detta men situationen skulle inte vara hållbar i längden för min del. Jag önskar Syrianska FC all lycka och framgång, säger Carlos Cabral till klubbens officiella hemsida.

För sportkommittén har beskedet kommit som en överraskning.

– Givetvis kom detta från ingenstans, men vi respekterar hans beslut. Hans beslut grundar sig på privata angelägenheter och den typen av skäl har alla gånger större värde än fotbollen. Vi vill tacka honom för hans tid hos oss och välkomnar honom tillbaka i den mån han skulle känna sig redo igen, säger talespersonen Jan Grigo till hemsidan.

"Klubben jobbar nu på att lösa tränarfrågan. Stefan Fredriksson, som redan ingår i tränarstaben, ansvarar tillsvidare för det dagliga arbetet och tränarsysslan fram tills att en lösning är på plats", skriver Syrianska på hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus