Fotbolltransfers.com - Officiellt: Christoffer Carlsson klar för Falkenberg
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Officiellt: Christoffer Carlsson klar för Falkenberg

Publicerad: 2013-12-27 15:12 Allsvenskan

Yttermittfältaren Christoffer Carlsson, 24, lämnar Hammarby IF och återvänder till Falkenbergs FF.

Falkenbergs FF meddelar på sin officiella hemsida att Christoffer Carlsson är klar för klubben. Han värvas från Hammarby IF. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2016.

– Jag är glad över att Falkenberg vill att jag ska spela för dem igen. Det kommer att bli ett väldigt roligt och spännande år. Jag tror att vi har goda chanser att hänga kvar, säger Carlsson till hemsidan.

– Jag är samma spelare som jag var för ett år sen, så jag kommer att tillföra det jag gjorde förra gången jag var i Falkenberg. Då tänker jag bland annat på snabbhet, fortsätter 24-åringen.

Den allsvenska nykomlingens sportchef Håkan Nilsson är nöjd med värvningen.

– FFF är mycket glada över att ha kontrakterat "Stoffe" för de närmsta tre åren. Vi vet hur bra han har presterat i den gulvita tröjan och är övertygade om att han blir en fullgod ersättare för Niclas Eliasson, samtidigt som han tillför truppen en positiv anda även vid sidan av plan, säger han till hemsidan.

UPPDATERING 20.00. Hammarby förnekar att övergången är helt klar.

"Falkenbergs FF gick på fredagseftermiddagen ut med att Christoffer Carlsson återvänder till klubben. Inga papper klubbarna emellan är dock påskrivna och än återstår några detaljer, även om det troliga är att en överenskommelse kommer att träffas. Hammarby Fotboll återkommer med info om detta", skriver man på sin officiella hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus