Fotbolltransfers.com - Officiellt: Alhassan Kamara klar för Örebro SK
Foto: Marcus Ericsson/Bildbyrån

Officiellt: Alhassan Kamara klar för Örebro SK

Publicerad: 2013-12-17 16:18 Allsvenskan

Daniel Gustavsson och Robert Åhman Persson har anslutit från AIK. Nu är även Alhassan Kamara klar för Örebro SK.

Örebro SK bekräftar på sin officiella hemsida att man gjort klart med anfallstalangen Alhassan "Crespo" Kamara. Han köps loss från AIK och har signerat ett flerårskontrakt.

– Det har varit en lång förhandlingsprocess så det känns förstås jätteskönt att det är klart. ÖSK har behandlat mig väldigt väl när jag varit här tidigare och klubben har blivit som en andra familj för mig. Det ska bli spännande med en nystart i ÖSK och jag ser fram emot det allsvenska äventyret. Jag vill passa på att önska alla ÖSK:are en riktigt God jul så ses vi i januari igen, säger "Crespo" till hemsidan.

ÖSK-tränaren Per-Ola Ljung är mycket nöjd med värvningen.

– Det är ju sällan man träffar en person som kan ha sådan stark positiv påverkan på en hel grupp som Crespo har haft. Vi har haft möjlighet att lära känna varandra under två låneperioder som har gett honom en möjlighet att göra ett aktivt val att söka sig hit. Vi är också fullt medvetna om hur han funkar i gruppen. Jag tror jag talar för alla när jag säger att vi är jätteglada att han nu tillhör ÖSK, säger han.

– Han var lite svår att ersätta i höstas med de kvalitéer han har, vilket gjorde att vi valde en lite annan väg. Med honom tillbaka blir det lätt för oss att hitta effektivitet i vårt anfallsspel. Han är tydlig med sitt sätt att spela och är oerhört omtyckt i gruppen. Vi vet att det finns potential i Crespo så det är verkligen spännande och stimulerande att vi ska jobba ihop, fortsätter Ljung.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus