Fotbolltransfers.com - Officiellt: Hosam Aiesh förlänger med BK Häcken
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Officiellt: Hosam Aiesh förlänger med BK Häcken

Publicerad: 2013-11-29 15:34 Allsvenskan

Han hade flera utländska klubbar efter. Men nu har anfallstalangen Hosam Aiesh, 18, skrivit ett nytt kontrakt med BK Häcken.

BK Häcken får behålla sin jättetalang Hosam Aiesh - som förlängt sitt kontrakt med ett år - trots anbud från England, Italien och Holland.

– Jag skrev på i går. Jag spelade riktigt bra i de två sista matcherna (i Mariedal Cup) och det var väldigt många klubbar som var där och tittade, både från Sverige och utlandet. Jag blev lite chockad över intresset faktiskt, säger Aiesh till GP.

Anfallaren har problem med höften, vilket bidrog till att han valde en fortsättning i Häcken.

– Att gå till en annan klubb för att opereras och börja rehaba hade blivit väldigt jobbigt. Det kändes bättre att stanna i Häcken och göra det i sin egen klubb. När man väl kommer tillbaka så kommer det säkert vara lite motigt, men de vet hur bra du kan bli. Plus att Häcken är en väldigt bra klubb som jag trivs jättebra i, säger han till GP.

Häckens tränare Peter Gerhardsson är väldigt glad över att Hosam Aiesh blir kvar.

– Det är en spelare som har exceptionella kvaliteter i offensiven en mot en, vilket gör att vi har ytterligare en spetskvalitet att tillgå. Det är en ung, ambitiös spelare som jobbar väldigt hårt, så det är jättekul att han bli kvar och ser möjligheterna i BK Häcken, säger han till GP.

UPPDATERING 16.20. BK Häcken bekräftar nyheten på sin officiella hemsida.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus