Fotbolltransfers.com - Officiellt: Alhaji Kamara klar för IFK Norrköping
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Alhaji Kamara klar för IFK Norrköping

Publicerad: 2013-11-26 13:01 Allsvenskan

IFK Norrköping håller just nu en presskonferens där man presenterar anfallstalangen Alhaji Kamara.

Han anlände till Djurgårdens IF, men har varit utlånad till IK Frej Täby och nu senast till IFK Värnamo. I Superettan har Alhaji Kamara, 19, gjort stor succé.

Nu är anfallstalangen från Sierra Leone klar för IFK Norrköping - som presenterar honom på en presskonferens just nu. Han har skrivit på ett treårskontrakt.

– Vi har tittat på forwardssidan när Imad och Gunnar försvann. Vi valde att värva Emir. Vi har tre forwards in i nästa säsong. Emir, Totte och Thelin. Vi vill ha fyra i truppen. Profilen på den spelaren är lite yngre med andra egenskaper än de övriga forwardsen, säger managern Janne Andersson på presskonferensen enligt NT.

– En extremt intressant spelare. Han är stark, atletisk. Slug och mogen i straffområdet. De egenskaperna gjorde att vi valde honom. För mig är han en jättetalang som har tagit stora steg på vägen. De andra forwardsen i laget kommer att få kämpa för att hålla honom borta från startelvan, fortsätter han.

Alhaji Kamara ser framemot att ansluta till Peking.

– Jag hade andra alternativ i Sverige, men de vill jag inte prata om. Jag valde Norrköping efter att pratat med Janne Andersson. Vi har haft ett bra snack. Managern har visat mig stan och arenan. Allt verkar bra. Staden är cool. Som ung spelare gillar jag att vara i en stad som det här, säger 19-åringen enligt NT.

Till höger om artikeln finns en länk till hans spelarprofil. Scrolla ned om du använder mobilen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus