Fotbolltransfers.com - KLART: Robin Cederberg får lämna Mjällby AIF
Foto: Bildbyrån

KLART: Robin Cederberg får lämna Mjällby AIF

Publicerad: 2013-11-18 10:11 Allsvenskan

Efter 14 säsonger i Mjällby AIF erbjuds inte Robin Cederberg, 30, något nytt kontrakt. Nu kan han hamna i Trelleborgs FF.

30-årige försvararen Robin Cederberg lämnar Mjällby AIF efter 14 säsonger i klubben. Hans utgående kontrakt förlängs inte.

– Man behöver inte vara någon raketforskare för att förstå att det kunde ske. Klubben har värvat in två backar rätt nyligen. Men det är klart att det kändes vemodigt att få det beskedet. Strandvallen har varit som ett andra hem för mig, säger Cederberg till Kristianstadsbladet.

– Jag har alltid varit lojal mot klubben under alla år, så jag tycker att de kunde ha kommit med beskedet tidigare. Det känns som att de har vetat det här i några veckor. Nu är det som det är, fortsätter han.

Robin Cederberg menar att han har kontakt med ett par klubbar, och Trelleborgs FF är en av dem. Division 1-klubben bekräftar sitt intresse.

– Vi har tagit en första kontakt, vi är helt klart intresserade övet att kunna knyta till oss Robin. Det är en bra mittback som har spelat en hel del i allsvenskan, säger klubbdirektören Mattias Kronvall till Kristianstadsbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus