Fotbolltransfers.com - Thomas Dennerby lämnar Hammarby: "Det här känns ändå som rätt beslut"
Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Thomas Dennerby lämnar Hammarby: "Det här känns ändå som rätt beslut"

Publicerad: 2013-11-06 13:50 Superettan

Hammarby presenterar en ny tränare inom kort. Nu bekräftar man att Thomas Dennerby lämnar.

– Vi vill tacka Thomas enormt mycket för hans arbete under den andra halvan av säsongen. Thomas är väldigt seriös och har gjort ett mycket bra jobb och visat att han är en duktig fotbollstränare och inte minst att han är en fantastisk människa med stort Hammarbyhjärta, säger Hammarbys vd Henrik Kindlund till klubbens officiella hemsida.

Kennedy Bakircioglü, lagkapten i Hammarby IF, riktar också ett stort tack till Thomas Dennerby - som tog över tränaruppdraget i somras.

– Thomas har kommit in och skapat lugn och den trygghet i gruppen som verkligen behövdes. Han har gjort det jäkligt bra och tillfört saker som vi kommer ta med oss till nästa år, säger stjärnan till hemsidan.

Thomas Dennerby kommenterar också sin sorti.

– Det här känns ändå som rätt beslut. Jag har ett kanonjobb som fritidschef i Tyresö kommun och går tillbaka dit nu. Det är inte helt enkelt att komma in som tränare mitt i säsongen men jag känner ändå en stark tillfredställelse över det arbete som vi lagt ner tillsammans. Jag vill tacka alla ledarna och spelarna för deras jobb, och jag vill också tacka alla fantastiska supportrar för deras stöd, säger han.

Klockan 14.00 håller Hammarby en presskonferens där man väntas presentera Nanne Bergstrand som ny tränare och Mats Jingblad som sportchef.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus