Fotbolltransfers.com - Officiellt: Björn Anklev förlänger med BK Häcken
Foto: Daniel Stiller/Bildbyrån

Officiellt: Björn Anklev förlänger med BK Häcken

Publicerad: 2013-10-28 12:48 Allsvenskan

BK Häcken har nu presenterat Alexander Jeremejeff och Ronald Mukiibi. Men det blir ingen tredje värvning, utan den sista nyheten handlar om att Björn Anklev förlängt.

Fotbolltransfers.com kunde i förra veckan avslöja att Alexander Jeremejeff och Ronald Mukiibi från Qviding FIF flyttar till BK Häcken.

I helgen bekräftade division 1-klubben att talangduon sålts till den allsvenska klubben. Sportchefen Sonny Karlsson berättade i förra veckan att han gjort klart med tre spelare.

Den sista handlar dock om en kontraktsförlängning. BK Häcken skriver på sin officiella hemsida att Björn Anklev skrivit på för ytterligare en säsong.

– Vi är väldigt glada att Björn skrivit på för ytterligare ett år. Han har, med sin inställning och fysik, visat att han är en av Allsvenskans bästa kantspelare och i år har han nog gjort sitt bästa år sedan han kom, säger Sonny Karlsson till hemsidan.

Samtidigt har Häcken presenterat Jeremejeff och Mukiibi. Den förstnämnde gjorde 14 mål på 20 matcher i ettan i år.

– Han är en mycket lovande anfallare med flera positioner i sig. Han har ett bra spelsinne, speed och teknik. Det blir spännande att se honom på en högre nivå, säger Karlsson till hemsidan.

Mukiibi är en spelande mittback.

– En bra teknisk och snabb försvarsspelare. Både Jeremejeff och Mukiibi är oerhört utvecklingsvilliga. De tränar och arbetar hårt för att hela tiden bli bättre, säger Karlsson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus